sergio pedemonte bmy4kUG4n3M unsplash

Vežbe za Celo Telo u Vreme Epidemije

Ovoga puta Vam nećemo previše pisati. Kako smo već upoznati sa virusom Corona koji vlada duže od godinu dana, i uslovljeni poslednjim merama, smo odlučili da Vam kroz ove snimke predstavimo vežbe za telo koje mogu da se rade u kućnim uslovima.

Pa da ne dužimo mnogo, u daljem tekstu se nalaze video materijali treninga nas i naših prijatelja, i sve te vežbe za telo možete da radite u kućnim uslovima, za vreme mera za borbu protiv virusa.

Nadamo se da će Vam ovi video materijali pomoći da odradite trening i u ovakvim uslovima u kakvim se nalazimo. Odlične vežbe za telo koje će učiniti Vas mnogo produktivnijim svaki dan.

Vežbe za telo koje popravljaju raspoloženje, a opet su odličan vid trening i ono najbitnije. Traju dosta “kratko”. Svaki snimak je oko 20-ak minuta i samim tim svako od nas može ove vežbe da odradi u svojoj kući, kad već teretane ne mogu da rade, makar ne u punom kapacitetu!

U nastavku teksta ćemo Vam predstaviti par momaka koji su implementirali ove vežbe za telo u svoju dnevnu rutinu i uz naše proizvode postigli neverovatne rezultate!

Rezultati Izazova 3×22 uz Vežbe za Telo sa Snimka

stefan djokic - vežbe za telo - fit na klik

Stefan Đokić je jedan od momaka sa snimka za vežbanje. Fudbalski sudija. živi i radi u Bijeljini, uz Izazov 3×22 je promenio skroz svoju formu i sada zajedno u celom timu inspiriše ljude u svom okruženju.

ranislav filipic - vežbe za telo - fit na klik

Ranislav Filipić je momak iz Šekovića, Bosna i Hercegovina. Igra fudbal, međutim posle svake pauze u sezoni se dodaju kilogrami. Prva slika, po njegovim rečima, je bila: ” Ajde Rano u Izazov 3×22, od ovoga gore ne može.”

I stvarno, 25kg manje, energija na visokom nivou, upravo je postao otac, pa mu i na tome čestitamo, a njegov brat i supruga su među najboljim rezultatima našeg Izazova 3×22.

marija - vežbe za telo - fit na klik 1

Marija, Ranislavova supruga, je s’ početka bila ogroman skeptik. Uslovljenja velikim i ozbiljnim problemima sa heliko bakterijom i kandidom, odlučila se na Izazov 3×22 i od tada nije stala. Danas je u najboljoj formi ikada.

branislav fit na klik - vežbe za telo

Branislav – Ranislavov brat, videvši bratovu promenu života i navika, se odlučio na isti korak i rezultati su više nego fenomenalni.

Ono što je najbolje jeste da domino efekat nije stao. Ranislav i tim iz Bijeljine je pomogao preko 400 ljudi da stvore nove, zdrave navike, koji uključuju i tečni doručak, o kojem smo više pisali ovde.

Kao što smo rekli, danas ne pišemo mnogo, nego kroz video materijal smo Vam prikazali neke vežbe za telo koje možete da radite u Vašim kućama ili stanovima.

Vidimo se sutra na Fit Kampu, ako nam dozvole, ako ne, vežbe za telo sa snimaka iskoristite, i nemojte se brinuti, rezultati su zagarantovani!

Vaš Fit na Klik Tim.

Slični tekstovi

Leave a Comment

Mi smo tim ličnih trenera koji žele da ti pomogne da postaneš najbolja verzija sebe! 

Napravili smo kompletan paket transformacije u kojoj za 66 dana možeš kompletno promeniti sebe i postići neverovatne rezultate. 

Prijavi se i započni naš izazov 3×22!

Zaprati obavezno!

2020 © Fit na Klik – Sva prava zadržana. Zabranjeno neovlašćeno kopiranje sadržaja. Privatnost podataka