Oporavak Mišića Nakon Treninga - Fit na Klik - Photo by Annie Spratt on Unsplash

Oporavak Mišića Nakon Treninga

Zbog čega je proces oporavka mišića nakon treninga bitan? Koje su to namirnice koje mogu da nam pomognu i šta je to Rebuild Strength saznajte u novom tekstu Fit na Klik Blog tima.

tanita vaga fit na klik

Tanita – Vaga Koja Meri Sve

Saznajte više o Tanita uređaju. Vaga koja meri 8 parametara, uključujući i kilažu. Kontrolišite Vaše zdravlje, kilažu i procente masti uz Tanita uređaj.

Trening - Trzaj i Mrtvo Dizanje - Fit na Klik

Trening – Trzaj (Snatch) i Mrtvo Dizanje

Saznajte osnovne stvari u vezi trzaja i mrtvog dizanja, kako ove vežbe utiču na telo i kako se izvode i zbog čega su dobre tokom treninga.

Hladna Voda i Njeni Benefiti - Fit na Klik - Photo by Fiona Smallwood on Unsplash

Hladna Voda i Jačanje Imuniteta

Kako nam hladna voda i tuširanje u jutarnjim satima pomaže, kako ona utiče na naš organizam i šta sve možemo da dobijemo primenjujući ovakav vid terapije, saznajte u novom tekstu Fit na Klik tima.

seceri dobri losi fit na klik

Dobri i Loši Šećeri – Razlike i Karakteristike

Šta su to šećeri, kako su postali "bolest" 21. veka, kako se razlikuju dobri i loši šećeri i koje su njihove karakteristike saznajte u novom tekstu Fit na Klik tima.

3 telesne gradje fit na klik

3 Tipa Telesne Građe

U novom tekstu Fit na Klik tima ćete saznati koja su tri tipa telesne građe, kako možemo svakom tipu da pomognemo korigovanjem ishrane i treninga i na koji način je to najbolje raditi.

visceralne masnoce fit na klik

Visceralne Masnoće i Kako da ih Smanjimo?

Šta su visceralne masnoće, kako da ih smanjimo, da li imaju i dobre efekte na naše telo i još mnogo toga saznaćete u novom tekstu Fit na Klik tima.

sergio pedemonte bmy4kUG4n3M unsplash

Vežbe za Telo u Kućnim Uslovima

Koje su to vežbe za telo koje možete da radite u kućnim uslovima, a da pri tome ostvarite maksimalne rezultate, dok traju mere za suzbijanje korona virusa u Srbiji i kako se pravilno izvode, saznajte u novom tekstu Fit na

Istezanje - Fit na Klik - Photo by Alora Griffiths on Unsplash

Istezanje – Benefiti i Razlozi Za Istezanje

Istezanje Postoje dve vrste istezanja: Dinamičko istezanje – Korsiti se na početku treninga, gde je cilj da serijom funkcionalnih vežbi koje imitiraju specifične pokrete iz sporta, pripremamo telo za napore na samom treningu. Ovu vrstu istezanja poznajemo kao zagrevanje. Sjajno

Pobednici Izazova 3x22 fit na klik

Pobednici Proteklih Izazova 3×22

Koji su to pobednici poslednjeg Izazova 3x22, kao i njihove rezultate i nagrade za ostvaren rezultat, možete da saznate u novom tekstu Fit na Klik tima.

Mi smo tim ličnih trenera koji žele da ti pomogne da postaneš najbolja verzija sebe! 

Napravili smo kompletan paket transformacije u kojoj za 66 dana možeš kompletno promeniti sebe i postići neverovatne rezultate. 

Prijavi se i započni naš izazov 3×22!

Zaprati obavezno!

2020 © Fit na Klik – Sva prava zadržana. Zabranjeno neovlašćeno kopiranje sadržaja. Privatnost podataka