Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili tvoju prijavu potrebni su nam tvoje ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da ti isporučimo proizvode iz fitness paketa koje si odabrao, kao i da te obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing/sms lista. Svi podaci o klijentima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Kolačići

Kolačić je tekstualni fajl koji je smešten na Vasem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus tvom računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni tebi, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji ti ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha cookie-ja je da obezbedi pogodnosti koje će ti uštedeti vreme.

Autorska prava

Imamo autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravo na ažuriranje

Možemo revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

Mi smo tim ličnih trenera koji žele da ti pomogne da postaneš najbolja verzija sebe! 

Napravili smo kompletan paket transformacije u kojoj za 66 dana možeš kompletno promeniti sebe i postići neverovatne rezultate. 

Prijavi se i započni naš izazov 3×22!

Zaprati obavezno!

2020 © Fit na Klik – Sva prava zadržana. Zabranjeno neovlašćeno kopiranje sadržaja. Privatnost podataka